logologo

Navigation
Samen duurzaam
Stamper met een groene blad stempel

ISO 14001 en EcoVadis Zilveren medaille

18-07-2024 | Lekkerland Nederland heeft met succes haar ISO 14001 certificering vernieuwd en haar EcoVadis zilveren rating met maar liefst 3 scorepunten verbeterd. Dit onderstreept de voortdurende toewijding aan uitmuntendheid in milieumanagement en duurzaamheid.

De jaarlijkse hercertificering door Lloyd's bevestigt dat Lekkerland Nederland voldoet aan de strenge eisen van de ISO 14001-norm. Dit certificaat toont aan dat het milieumanagementsysteem van de organisatie effectief is en dat Lekkerland Nederland zich blijft inzetten om de impact op het milieu te minimaliseren.

Medewerker van Lekkerland voor een van onze vrachtwagens

Internationaal erkende standaarden

Daarnaast heeft Lekkerland Nederland opnieuw een Zilveren EcoVadis medaille verdiend. Een erkenning die wordt toegekend aan de Top 15% van bedrijven die wereldwijd door EcoVadis zijn beoordeeld in de 12 maanden voorafgaand aan de uitreikingsdatum van de medaille. De score van Lekkerland Nederland steeg van 67 punten in 2023 naar 70 punten in 2024. Deze verbetering benadrukt de voortdurende inzet voor duurzame bedrijfspraktijken en inspanningen om de processen en initiatieven op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen te blijven verbeteren. Bovendien behoort Lekkerland Nederland met deze score tot de top 4% van de door EcoVadis beoordeelde bedrijven in de sector Groothandel in voedingsmiddelen en dranken.

“Wij danken onze medewerkers, klanten en partners voor hun voortdurende ondersteuning en samenwerking die deze prestaties mogelijk hebben gemaakt. Samen blijven we werken aan een duurzamere toekomst. Want zo gaan we samen onderweg naar duurzaamheid”.